Štetni sastojci koji se mogu naći u tekstilu!

Mnogi roditelji su oprezni pri kupovini dečije garderobe, obično izbegavaju nepoznate proizvođače ili takozvanu kinesku robu, zato što se u takvoj garderobi nalaze štetne i otrovne hemikalije, koje su opasne za zdravlje naše dece.

U Kineskoj proizvodnji se koriste hemikalije, đubriva i pesticidi, koji štete okolini kao i nama. Zbog toga može doći do poremećaja hormona, rada štitne žlezde i mnogih stvari. Da bismo to izbegli, imamo jedno jako bitno pitanje za Vas: Da li ste znali priču o turskom pamuku koji se koristi u Play-u? 

Turski pamuk ima najveći ugled širom sveta i trenutno je više od 40% organskog pamuka proizvedeno u Turskoj. Odeća od turskog pamuka ne samo da je sigurna za životnu sredinu, već i za zdravlje proizvođača koji od njega prave proizvode u kojima ne postoje štetne hemikalije.

U Play-u se trudimo da svi naši kupci izrastu u srećne i zdrave ljude, stoga biramo organske kvalitetne materijale od 100% organskog pamuka. 

Ovaj veb sajt koristi kolačiće

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Ako nastavite da koristite naše veb-stranice, saglasni ste sa korišćenjem naših kolačića.